takken-boven
takken-onder Stiften

leeftuin

Leeftuin

Een echte leeftuin is een tuin met fijne terrassen om te loungen, gazons om te sporten of om op te spelen, al dan niet van kunstgras, een plek voor de buitenkeuken om gezellig te koken en te eten.

Een moestuin kan er natuurlijk deel van uitmaken: lekker fanatiek sla kweken of andere groenten. Vergeet het fruit niet. Bessen om te plukken, walnoten om te eten (je kunt fijn schuilen onder deze boom die veel schaduw geeft en insecten verdrijft), appels, peren en pruimen geven behalve vruchten in het voorjaar prachtige bloesems.

Een leeftuin hoeft niet per definitie mooi te zijn, misschien lopen er wel kippen vrij in rond, of leven kat(en) en/of hond(en) en anders de kinderen er zich in uit.

Een leeftuin mag een beetje avontuurlijk zijn en gepast slordig, want dat komt de gezelligheid ten goede.

Een leeftuin zoals hier bedoeld is een grote tuin, met veel ruimte voor kinderen en dieren. En voor de productie van voedsel, al is dat laatste misschien niet zo belangrijk. Dan zorgen we liever voor de aanwezigheid van bloeiende planten, zodat de vazen in huis nooit leeg hoeven te staan.

Een tuin voor Pipi Langkous en voor ouders meer van de natuur dan van stelselmatig onderhoud houden en van ‘gezelligheid kent geen tijd’.

We leggen kunstgras aan en zorgen voor zon- en schaduwplekken, voor speeltoestellen en meubilair om in te loungen.

En dan: genieten!

Kijk ook eens op: villatuinendaktuinenwatertuinenvoortuinenklassieke tuinendesigntuinenbedrijfstuinenopenbaar groen of de romantische tuin, de rotstuin of de oosterse tuin.

Of de onderhoudsarme tuinde kleine tuinde verticale tuinspel- en speeltuinende natuurlijke tuinde voortuin, we kunnen er een kunststukje van maken!

 

Geïnspireerd geraakt?
Geïnspireerd geraakt?
icon-twitter

Twitter

Kunstscheppen
1 maand, 2 weken terug

https://t.co/OQYDBpeI4J

Contact

De Kunst van het Scheppen
Kees van Grootheest
E info@dekunstvanhetscheppen.nl
T +31 (0)341 35 05 26
F +31 (0)341 35 12 46
A Veldwijkweg 5b
    3882 TL Putten