takken-boven
takken-onder Schoffel

Tuinonderhoud

Onderhoud is kwaliteitsbehoud. Een tuin is een levend organisme, zelfs als het oppervlak grotendeels verhard is: onderhoud blijft nodig. Bomen moeten gesnoeid, ze groeien te hard en nemen licht weg. Heggen raken hun strakke vorm kwijt, plaveisel verzakt, houtconstructies vermolmen en de bevloeiingsinstallatie moet schoongeblazen voordat de winter begint.

Het is allemaal onderhoud en het is dringend noodzakelijk om de kwaliteit van uw tuin op peil te houden.We doen het als professionele hoveniers allemaal graag voor u. Natuurlijk kunnen we uw tuin ook periodiek op orde houden. Dat kan tegen een vaste maandelijkse vergoeding of op afroep, op het moment dat het u past. We doen al het werk waar u zelf niet aan toe komt of dat speciaal gereedschap of materieel vereist.

Hoofdzaak is dat uw tuin gezond blijft en niet onbeheersbaar wordt. Onze actieradius: tot 50 km vanaf Putten. In het kader van de beheersbaarheid: gaat u niet graag met vakantie in de bange verwachting een tuin aan te treffen die nodig een grote beurt nodig heeft?

De Kunst van het Scheppen schept graag orde, ook tijdens uw vakantie in uw tuin. Voor een vast van tevoren afgesproken bedrag zorgen we ervoor dat uw tuin tiptop op uw terugkeer wacht. Zodat u nog even kunt nagenieten van uw eigen tuin, voordat u daarin weer aan de slag moet. NB Misschien een leuk cadeau-idee? Om uw terugkerende ouders/kinderen te verrassen?

Incidenteel of periodiek onderhoud? We stellen graag een plan voor u op of geven vooraf een kostenindicatie als bij voorbaat al duidelijk is wat er moet gebeuren. Bel 0341 35 05 26 of vul het formulier in, dan scheppen we orde in uw tuin en klaarheid in de kosten.

Doet u het ( helemaal of deels) liever zelf? Kees ( van Grootheest) heeft een aantal tips voor u. Hoe mos of onkruid in het gazon te bestrijden, kale plekken tegen te gaan of de voordelen van potgrond.

Of ga voor de onderhoudsarme tuin.

 

 

Geïnspireerd geraakt?
Geïnspireerd geraakt?
icon-twitter

Twitter

Kunstscheppen
1 maand, 2 weken terug

https://t.co/OQYDBpeI4J

Contact

De Kunst van het Scheppen
Kees van Grootheest
E info@dekunstvanhetscheppen.nl
T +31 (0)341 35 05 26
F +31 (0)341 35 12 46
A Veldwijkweg 5b
    3882 TL Putten