In de buurt van het Vondelpark

Luister naar de vogels, vang de eerste zonnestralen op, bekijk de wereld vanaf een bank die om een boom heen is gebouwd of maak het jezelf comfortabel op een loungeset of één van de ligstoelen.

Ga je sportieve gang op het grasveld dat is omringd door een groot vangnet, zodat de bal niet in bloemperken terecht komt. De trampoline nodigt je uit om de mooiste capriolen in de lucht te maken en de prachtige houten schommels die aan de pergola’s zijn bevestigd laten je door de lucht vliegen als een vogel. Kortom: een tuin om te leven!

Voor de paden en terrassen hebben we gebruik gemaakt van gebakken klinkers en natuurstenen plavuizen. De begrenzingen van borders en hoogteverschillen zijn van natuursteen of cortenstaal.

De variatie aan vegetatie is groot. Zo beschikt de tuin over (winter)groene hagen, verschillende soorten leibomen, prachtige meerstammige solitaire bomen en een sierbeplanting waar het jaar rond bloemen in zijn te zien. Het dak van de ombouw is verrijkt met sedum vegetatiematten, de natuurlijke airconditioning die koelte brengt in de zomer en in de winter de kou reduceert.

Het is een tuin die in alle opzichten recht doet aan de exclusieve omgeving van het Vondelpark. Evenals in het park wordt esthetiek gecombineerd met faciliteiten om sportief te ontspannen.