Landgoedachtige uitstraling in Putten

Op een kavel in Putten stond tot 2 jaar voor de aanleg nog een mooi, maar wel oud boerderijtje. Onze opdrachtgever zag perspectief in locatie. Hij liet het boerdijtje slopen bouwde er 2 nieuwe woningen voor in de plaats. Het is een mooie leefomgeving geworden met een prachtige, bijna landgoedachtige uitstraling. De nieuwbouw heeft een klassieke uitstraling waardoor het lijkt alsof het er al jaren staat. Het is volledig één geworden met de omgeving.

Door te werken met volwassen plantgoed en het gebruik van authentieke materialen hebben we het effect weten te bereiken van een tuin die al heel wat jaren bestaat.

Dat resultaat is mede het gevolg van het voorjaar dat we hebben gehad.  Omdat de ‘echte’ winter achterwege bleef konden wij vroegtijdig beginnen met de aanplant. Dat is een van de redenen geweest waarom de tuin er nu al zo volwassen bij ligt. Daarnaast hebben we bewust gebruik gemaakt van bepaalde schimmels en bacteriën die de (haar)wortelgroei van de bomen en struiken helpen om water en voedingsstoffen op te nemen.

Een belangrijke bijdrage aan het mooie resultaat is geleverd door de opdrachtgever die zich intensief met het onderhoud van de tuin bemoeit.
 
Elke tuin is gebaat bij een goede verzorging. Dat zien wij graag! Het is een prachtig project geworden op een mooie locatie, waar onze opdrachtgever optimaal van geniet.

Daar doen we het voor. We zien graag een opdrachtgever gelukkig, zodat wij met gepaste trots kunnen zeggen: Daar hebben wij aan meegewerkt!

Deze tuin in Putten is daarvan een gaaf voorbeeld.

Uitvoering naar ontwerp van Hans Bouwens