Tuin vol ontspanning in hartje Nijkerk

De titel verklapt het eigenlijk al, het betreft een tuin om echt even lekker onderuit te gaan zitten, af te koelen of juist op te warmen in het zwembad of de spa.

De privacy is gewaarborgd door een hoge haag van taxus en olijfwilg leibomen. Ze vormen in combinatie met houten lattenwerk van essenhout een (groene) omheining van de tuin. Een buitenkamer met haard, dak met lamellen en glazen schuifwanden vormt een fraaie transparante verbinding met de tuin. De glazen schuifpui zorgt ervoor dat de tuinkamer onder alle weersomstandigheden gebruikt kan worden. Maatwerk keramische tegels in verschillende formaten, gelegd in verschillende verbanden, zorgen voor een speels effect in de verharding. Ze zijn gevoegd met een waterdoorlatende specie.

De realisering van dit project kende nogal wat uitdagingen. De bouwput voor het zwembad moest met bronbemaling droog worden gehouden. Het zwembad zelf moest met een grote hijskraan in de tuin worden gehesen en zo waren er nog wat uitdagingen die tijdens de uitvoering moesten worden opgelost.
Daar staat tegenover dat we des te tevredener zijn als het allemaal op zijn pootjes terecht komt. Een opdrachtgever die geniet van- en trots is op- zijn tuin, dat maakt dat wij ook trots kunnen zijn!