takken-boven
takken-onder Stiften

Uitgangspunten

Wat ons uitgangspunt is, daarover kan geen misverstand bestaan: u. Met name: uw tuin. We nemen u als vertrekpunt, uw smaak, uw voorkeuren voor kleuren en uw doelstellingen voor uw tuin. Wilt u er graag werken, sporten, of juist veel relaxen in uw tuin? Prefereert u een kindvriendelijke aanleg, wilt u een romantische tuin of een strakke, architectonische?

We blijven vragen tot we een duidelijk beeld hebben van uw wensen, want het moet voor 100% ùw tuin worden. Daarbij kijken we natuurlijk ook met een professioneel oog naar de mogelijkheden voor de realisering. Waarmee moeten onze hoveniers rekening houden? Wat is de kwaliteit van de grond, wat zijn de verhoudingen van de kavel, hoe ziet de omgeving eruit?

We zijn niet eerder tevreden dan op het moment dat het allemaal duidelijk is, want dan hebben ‘het plaatje’ duidelijk in beeld en op grond daarvan kunnen we een ontwerp ontwikkelen voor een nieuwe tuin, of voor een bestaande tuin een renovatievoorstel ontwikkelen of een onderhoudsplan bedenken. Zie voor dat laatste ook: Onderhoud.

Kijk ook eens op: villatuinendaktuinenwatertuinenvoortuinenklassieke tuinen, designtuinenbedrijfstuinenopenbaar groen of de romantische tuin, de rotstuin of de oosterse tuin.

Of de onderhoudsarme tuinde kleine tuinde verticale tuinspel- en speeltuinende natuurlijke tuinde leeftuinde voortuin, we kunnen er een kunststukje van maken!

Geïnspireerd geraakt?
Geïnspireerd geraakt?
icon-twitter

Twitter

Kunstscheppen
1 maand, 2 weken terug

https://t.co/OQYDBpeI4J

Contact

De Kunst van het Scheppen
Kees van Grootheest
E info@dekunstvanhetscheppen.nl
T +31 (0)341 35 05 26
F +31 (0)341 35 12 46
A Veldwijkweg 5b
    3882 TL Putten