takken-boven
takken-onder Stiften

bedrijfstuin

 

Bedrijfstuin

Bedrijfsgroen, wij zeggen ‘huisstijlgroen’, vervult in menig opzicht een belangrijke rol in bedrijfshuisvesting. De groene setting waarin een kantoor, winkel of horecagelegenheid staat, bepaalt immers grotendeels de eerste indruk. En daarmee de sfeer waarin het gebouw door bezoekers wordt benaderd.

Zakelijke groenvoorzieningen kunnen dienen om parkeerplaatsen aan het zicht onttrekken, verkeer naar de ingang te begeleiden, minder fraai ogende installaties verbergen achter natuurlijk groen.

Complete gevels kunnen worden voorzien van verticale tuinen en daarmee uw bedrijfspand een esthetische en milieuverantwoorde boost geven.

Heggen, leibomen, een klein plantsoen dat uw medewerkers uitnodigt om te ontspannen tijdens pauzes: er zijn allerlei groenvoorzieningen denkbaar die uw bedrijfsresultaat en de waarde van uw onroerend goed een positieve impuls geven.

Het is bewezen dat mensen zich beter voelen, meer presteren in een goed ontworpen groene omgeving.

Een goed ontworpen groenvoorziening onttrekt daarnaast zwerfvuil aan het gezicht, kleurt het uitzicht en bindt stof en Co2; zorgt kortom voor een beter bedrijfsklimaat.

 Voor horecagelegenheden is een investering in groenvoorzieningen nog belangrijker dan voor kantoren. Het is goed toeven op een door bomen overschaduwd terras, fijn schuilen achter een heg, terwijl er ook kinderen tal van voorzieningen kunnen worden getroffen waar ouders ook veel plezier aan beleven. Vanuit het interieur is het fijner naar buiten kijken als het daar mooi is. Mensen blijven langer, consumeren in een natuurlijke, groene omgeving.

 Zakelijk groen: doen!

Kijk ook eens op: villatuinendaktuinenwatertuinenvoortuinenklassieke tuinendesigntuinenopenbaar groen of de romantische tuin, de rotstuin of de oosterse tuin.

Of de onderhoudsarme tuinde kleine tuinde verticale tuinspel- en speeltuinende natuurlijke tuinde leeftuinde voortuin, we kunnen er een kunststukje van maken!

Geïnspireerd geraakt?
Geïnspireerd geraakt?
icon-twitter

Twitter

Kunstscheppen
1 maand, 2 weken terug

https://t.co/OQYDBpeI4J

Contact

De Kunst van het Scheppen
Kees van Grootheest
E info@dekunstvanhetscheppen.nl
T +31 (0)341 35 05 26
F +31 (0)341 35 12 46
A Veldwijkweg 5b
    3882 TL Putten