takken-boven
takken-onder Stiften

prijsuitreiking tuin van het jaar

Historie

De Kunst van het Scheppen is ontstaan uit een samenwerkingsverband van Kees (van Grootheest) en Dirk (van Bentum) dat in de laatste maanden van 2010 tot stand kwam. De feitelijke start van De Kunst van het Scheppen was in januari 2011. Na een periode van drie jaar kwam er een eind aan de samenwerking. Op grond van verschillende inzichten zijn de beide ondernemers  vanaf dat moment elk hun eigen weg gegaan, waarbij Kees verder ging met het uitbouwen van ‘De Kunst’ en Dirk weer een eigen hovenierspraktijk is begonnen.

Dat uitbouwen van “De Kunst”  is inmiddels goed gelukt. Kort nadat de beide vennoten elk een andere weg hadden gekozen, is het bedrijf na een andere locatie verhuisd, wel binnen de gemeentegrens van Putten overigens. Vanaf het nieuwe adres is de groei ingezet. Al spoedig kwam Evan Kroon de gelederen versterken, een hovenier met ervaring en met managementcapaciteiten. Kees was daarmee verlost van veel praktische activiteiten en kon zich meer dan tevoren richten op het ontwerpen van onderscheidende tuinen die onder de bezielende leiding van Evan tot in de puntjes worden gerealiseerd.

Dat streven naar kwaliteit, op alle niveaus, wordt herkend en gewaardeerd door een brede doelgroep rondom Putten en tot ver daarbuiten. Het bedrijf groeit snel. Die groei krijgt nog een extra stimulans als in 2017 de meest prestigieuze vakprijs wordt gewonnen: De mooiste tuin van het Jaar, toegekend door een kritische vakjury. Die zowel het plan als de kwaliteit van de aanleg prijst.

Het is nu kunst die opgaande lijn voort te zetten, met een groter team van gemotiveerde medewerkers.

Onder leiding van Kees en Evan moet dat lukken. Ze zijn beiden altijd op zoek naar mogelijkheden van verbetering, op elk gebied. En omdat er altijd ruimte is voor verbetering zijn ze nooit uitgeleerd en gaan ze iedere nieuwe uitdaging vol vertrouwen aan.

Het zal goed komen, het moet goed komen.

Hun passie is uw garantie voor een resultaat gezien mag worden.

Gezien mag worden? Bewonderd!

Kijk ook eens op: villatuinendaktuinenwatertuinenvoortuinenklassieke tuinendesigntuinenbedrijfstuinenopenbaar groen of de romantische tuin, de rotstuin of de oosterse tuin.

Of de onderhoudsarme tuinde kleine tuinde verticale tuinspel- en speeltuinende natuurlijke tuinde leeftuinde voortuin, we kunnen er een kunststukje van maken!

Geïnspireerd geraakt?
Geïnspireerd geraakt?
icon-instagram

Instagram

Contact

De Kunst van het Scheppen
Kees van Grootheest
E info@dekunstvanhetscheppen.nl
T +31 (0)341 35 05 26
F +31 (0)341 35 12 46
A Veldwijkweg 5b
    3882 TL Putten