Ontwerpen en realiseren:
creatief op papier, efficiënt met schop en shovel.

takken-boven
takken-onder Schoffel

tuinrealisatie

Realisatie van uw tuinwens

De moderne tuinaanleg is er een van de inzet van materieel. De tuin een halve meter diep omspitten met de hand is veel te tijdrovend. Betontegels van 1 x 1 m plaatsen gaat niet langer met de hand: om de productiviteit naar een maximaal niveau te tillen en ook voor de veiligheid van de werkers hebben we overal de juiste gereedschappen en andere middelen en methoden voor.

De moderne tuin kent veel plaveisel, veel constructies van hardhout, staal en glas. Voor verlichting en besproeiing is inzicht in die technieken nodig. Dat alles maakt het bijna onmogelijk om zelf een goede, rijke en veelzijdige tuin aan te leggen.

Zelfs op een paar vierkante meters is heel vaak al meteen duidelijk of het door vakmensen is getekend en uitgevoerd of door particulieren.

Onze mannen zijn bij uitstek professioneel. We graven, ploegen, trekken kabels, leggen plaveisel en bouwen met hout, staal, glas de mooist denkbare constructies. Ambachtelijk, maar we schuwen de nieuwste technieken ook niet. Onze hardhouten constructies (eiken of tropisch hout) worden met de modernste cnc-machines voorbereid. Met een ambachtelijk uitziend eindresultaat, eventueel rietgedekt.

Zo doen we dat: degelijk, mooi, praktisch, met inzet van alle denkbare middelen die de kwaliteit garanderen en de prijs beheersbaar houden.

Hoe we dat doen? Een opdrachtgever in Zwolle heeft met een webcam het complete proces gevolgd, van begin tot eind. Die beelden zijn deel gaan uitmaken van onze bedrijfsvideo die een goed overzicht biedt van wat u van ons mag verwachten.

Kijk ook eens op tuinaanleg.

Geïnspireerd geraakt?
Geïnspireerd geraakt?
icon-twitter

Twitter

Kunstscheppen
1 maand, 2 weken terug

https://t.co/OQYDBpeI4J

Contact

De Kunst van het Scheppen
Kees van Grootheest
E info@dekunstvanhetscheppen.nl
T +31 (0)341 35 05 26
F +31 (0)341 35 12 46
A Veldwijkweg 5b
    3882 TL Putten