takken-boven
takken-onder Stiften

tuinaanleg

Tuinaanleg

Er ligt al een ontwerp, de tuin hoeft ‘alleen’ nog maar ‘even’ te worden aangelegd om ‘een plaatje’ te worden.

Helaas, tussen droom en daad staan talloze bezwaren. De weloverwogen aanleg van een tuin die zich succesvol kan ontwikkelen tot een volwassen groenomgeving dat is een proces dat veeleisend is. Om professionaliteit vraagt in allerlei verschillende opzichten.

Want een moderne tuin kent niet alleen een grote variatie aan planten, heesters en bomen, er zal vaak ook sprake zijn van verschillende verhardingen, van schuttingen, hekken of andere erfafscheidingen. Pergola’s, een prieel, een vijver of een fontein? Een fijne vlonder aan het water om te genieten van de rust die daarvan uitgaat? En wat te denken van passende sfeerverlichting?

De moderne hovenier doet veel meer dan een spa in de grond steken of planten zetten. Hij installeert sproei-installaties die de tuin in de zomermaanden fris en gezond houden, bouwt een carport of veranda, legt terrassen en paden aan van beton of natuursteen en is ook thuis in de wereld van de halfverhardingen. En tuinverlichting? We zorgen er graag voor dat u ’s avonds kunt genieten van uw eigen lusthof. Aangesloten op het net, of werkend op zonne-energie. We maken u graag wegwijs in de enorme variatie aan tuinverlichting die er is. Natuurlijk kiezen we daarbij voor de kwaliteit die u meestal vergeefs in de bouwmarkt zoekt.

Vakmanschap is meesterschap: de moderne tuinprofessional is van alle markten thuis. Hij kent alle technieken die nodig zijn om uw tuin zo aan te leggen dat het ontwerp verandert in een 3D landschap dat voldoet aan de wensen van de ontwerper en opdrachtgever.

Wat we allemaal aan kunnen leggen? Van een verticale tuinklassieke tuindesigntuin, een speeltuin tot en met een villatuin. Maar voor een daktuin, een voortuin of een compacte (stads)tuin kunt u ook terecht bij De Kunst van het Scheppen. Net als voor openbaar groen, een romantische of een exclusieve watertuin. Maar ook, bedrijfstuinenrotstuinen, een oosterse tuin.  We zijn zo veelzijdig als de natuur ons vraagt te zijn! 

Kijk ook eens op:  de onderhoudsarme tuinde natuurlijke tuinde leeftuinde voortuin, we kunnen er een kunststukje van maken!

Geïnspireerd geraakt?
Geïnspireerd geraakt?
icon-instagram

Instagram

Contact

De Kunst van het Scheppen
Kees van Grootheest
E info@dekunstvanhetscheppen.nl
T +31 (0)341 35 05 26
F +31 (0)341 35 12 46
A Veldwijkweg 5b
    3882 TL Putten