Uitvoering

Uitvoering

Uitvoering

Uitvoering

Uitvoering

Uitvoering

Uitvoering

Uitvoering

Om bij voorbaat elk misverstand de wereld uit te werken: we zien de aanleg van tuinen los van het ontwerpen van tuinen. Opdrachtgevers die hun eigen tuinontwerper prefereren zijn we net zo goed van dienst als opdrachtgevers die ons het ontwerp laten maken en dat zelf of door andere partijen laten uitvoeren.

Ons team van hoveniers is van alle markten thuis, op hoog niveau allround. De opdrachtgever komt niet voor verrassingen te staan, omdat elk project tot in de puntjes wordt voorbereid.

De hovenierspraktijk is heel veelzijdig. We bestraten, metselen, timmeren en we werken met allerlei metalen en kunststoffen. Technische installaties om de tuin te bevloeien, water af te voeren of juist te bufferen, tuinverlichting, vijvertechniek? We verwerken bamboe, cortenstaal, tig soorten zand, hout, glas en stenen en ontelbaar veel soorten gewas. En dat alles met maar één doel: een tuin te creëren waarvan jij blij wordt, die je past als een handschoen.

Ook in de uitvoering werken we helemaal naar de geest van de opdrachtgever. Dat betekent dat we zaken afstemmen, want voor elke oplossing, elk idee, is een alternatief. Mogen we de bestrating uitvoeren in gebakken klinkers, of wordt er om budgetredenen voor beton gekozen? En de voeg? Zand (welke soort, onkruid-werend?), beton, een voeg die onkruid weert maar waterdoorlatend is?

Er zijn zo verschrikkelijk veel mogelijkheden en alle hebben hun eigen voor- en nadelen t.a.v. milieu, aanzien, budget…

Een ervaren hovenier heeft vele jaren nodig om het vak echt in de vingers te krijgen. En daarna geregeld bijscholing om het in de vingers te houden. We weten er alles van, we blijven bij de les, zodat jou als opdrachtgever goed kunnen voorlichten en tuinen aanleggen volgens de laatste inzichten.

Wat/hoe kunnen we jou van dienst zijn? Laat het ons weten.