takken-boven
takken-onder Stiften

Evan Kroon, Bauke Meints, Kees van Grootheest

Wij

De Kunst van het Scheppen is ontstaan uit een samenwerkingsverband van Kees (van Grootheest) en Dirk (van Bentum) dat in de laatste maanden van 2010 tot stand kwam. De feitelijke start van De Kunst van het Scheppen was in januari 2011. Na een periode van drie jaar kwam er een eind aan de samenwerking. Op grond van verschillende inzichten zijn de beide ondernemers elk hun eigen weg gegaan, waarbij Kees verder gaat met het uitbouwen van ‘De Kunst’ en Dirk weer een eigen hovenierspraktijk is begonnen.

In die enkele jaren sinds de oprichting heeft De Kunst van het Scheppen zich ruimschoots bewezen en er is zelfs een zekere groei gerealiseerd. In de loop van de jaren heeft Kees een groot aantal projecten getekend en in de persoon van Evan Kroon heeft hij een uitstekende meewerkende uitvoerder gevonden.

Zo inventief als Kees is op papier, zo vindingrijk is Evan in de uitvoering. Evan wordt daarbij uiterst vakkundig geholpen door een team van vaste medewerkers.

Samen met zijn team ziet Evan kans de meest gecompliceerde ontwerpen van Kees (of andere ontwerpers) tot een goed einde te brengen. Inclusief de bouwkundige constructies, zoals veranda’s, pergola’s, schuren, vlonders en priëlen. Al dan niet met inzet van andere vakmensen die we hebben leren kennen en waarderen als professionals die net zo consciëntieus zijn als wijzelf.

Maarten is onze specialist onderhoud. Hij brengt orde en regelmaat in de tuin, zet de puntjes op de i. Verzorgde borders, kaarsrechte hagen, strakke grasmatten en fraai gevormde bomen, Maarten zorgt ervoor. Plantmateriaal vervangen, kleine aanpassingen doorvoeren, snoeien en knippen, de tuin blijft in topconditie.

De taakverdeling is helder: Kees leeft zich helemaal uit in de levensstijl en de smaak van de opdrachtgever(s), ontwikkelt op grond daarvan een ontwerp dat ook recht doet aan de omgeving en de kwaliteit van de bodem onder meer. Evan beoordeelt het ontwerp op tal van praktische punten, houdt de kosten tegen het licht en bepaalt mede de planning. Evan ontwikkelt daarnaast met Maarten ook onderhoudsplannen en denkt praktisch mee in het geval van tuinrenovaties. Maarten draagt zorg voor het onderhoud van bestaande tuinen, in alle opzichten.

Kortom: van eerste schetsontwerp (Kees), via uitvoering, inclusief straatwerk en bouwkundige constructies (Evan en team) tot en met het onderhoud achteraf: het komt tiptop in orde. Dat geldt voor complete projecten, klein of groot, maar ook voor onderdelen daarvan. U kunt ons dus ook inschakelen voor alleen het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van een tuin.

Zien hoe we dat aanpakken? Dat proces is op een webcam vastgelegd. Klik registratie van het ontstaan van een tuin.

Kees houdt de voortgang bij en de kwaliteitshandhaving. Vanaf de eerste schep grond tot en met de dag van het feestelijke moment van de oplevering. En daarna: dan geniet u van het ontwerp, van de uitvoering, van het uiterlijk en de mogelijkheden die uw tuin biedt. Dan hebben wij eer van ons werk en u bent blij dat u voor ons heeft gekozen.

 

Geïnspireerd geraakt?
Geïnspireerd geraakt?
icon-twitter

Twitter

Kunstscheppen
2 maanden terug

https://t.co/BaCeebPSX2

Contact

De Kunst van het Scheppen
Kees van Grootheest
E info@dekunstvanhetscheppen.nl
T +31 (0)341 35 05 26
F +31 (0)341 35 12 46
A Veldwijkweg 5b
    3882 TL Putten