takken-boven
takken-onder Stiften

Wij

De Kunst van het Scheppen, dat kan letterlijk worden genomen in de zin van een spade in de grond en figuurlijk: de creatie van iets nieuws.

Er is nog een andere kunst van het scheppen: het scheppen van orde, het plegen van onderhoud dus.

Dat zijn de drie voornaamste aspecten van ons zo veelzijdige (en veeleisende) vak. Gelukkig is De Kunst van het Scheppen inmiddels genoeg gegroeid om voor al die aspecten specialisten in huis te hebben.

We stellen ze graag aan u voor!

Weten hoe het allemaal zo gekomen is? Lees dan hier over onze onstaansgeschiedenis.

Kees van Grootheest

Kees van Grootheest is als oprichter en creatief brein van De Kunst van het Scheppen bij elk nieuw project betrokken, maar Kees is in zijn element als er een nieuw tuinontwerp moet worden gemaakt. Met respect voor omgeving, aard en wensen van de opdrachtgever tekent Kees voor een ontwerp dat verrast en boeit, in alle seizoenen. Met veel gevoel voor vormgeving en respect voor wat de natuur vermag realiseert Kees ontwerpen die overtuigen en die de gezonde basis zijn onder de groei van de Kunst van het Scheppen.

Evan Kroon

Waar Kees van Grootheest de creatieve kant voor zijn rekening neemt is Evan Kroon het praktische brein achter De Kunst van het Scheppen. Evan is de dirigent van de uitvoering. Hij maakt als manager de planning, zet de juiste medewerkers in en verzint creatieve technische oplossingen voor tal van praktische problemen. Zo vindingrijk als Kees is in het ontwerpen, zo is Evan dat in de uitvoering. Hij omarmt de nieuwste technieken en inzichten en staat borg voor de kwaliteit van het eindproduct.

Jeroen Jager

Jeroen Jager is een ervaren hovenier die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Hij is klantgericht, denkt graag mee en heeft in de praktijk zoveel ervaring en kennis opgedaan dat hij ook voor zijn collega’s een bron van informatie en inspiratie is. Altijd bereid een helpende hand toe te steken en, behalve professional, ook nog steeds een echte ‘liefhebber’.

Maarten de Bruine

Maarten de Bruine trad in november 2016 toe tot ons team, maar al sinds 2012 was hij bij “De Kunst” betrokken als vakantiekracht en stagiair. Maarten is onze specialist onderhoud. Hij brengt orde en regelmaat in de tuin, zet de puntjes op de i. Verzorgde borders, kaarsrechte hagen, strakke grasmatten en fraai gevormde bomen: Maarten zorgt ervoor. In eigen gelederen opgeleid is hij door en door vertrouwd met de kwaliteitsnormen die intern worden gehanteerd.

Wim Born

Wim Born heeft ook al tijdens zijn opleiding kennis gemaakt met “De Kunst”. Hij is onze specialist aanleg. Hij wordt graag uitgedaagd om gewaagde ontwerpen te realiseren, als het even kan met mooie bouwkundige constructies, zoals veranda’s, pergola’s, carports en schuren. Menig prieel en vlonder is onder zijn vakbekwame handen ontstaan. Een echte ‘groene bouwer’ dus.

Erwin Schuit

Erwin is onze hoop voor de toekomst. Hij is nog in opleiding, gaat 1 dag per week naar school om ook in theoretisch opzicht een vakbekwaam hovenier te worden, maar het meeste leert hij in de dagelijkse praktijk waar hij graag de handen uit de mouwen steekt en een snelle leerling blijkt. Hoe jong ook, hij staat zijn mannetje, vooral in de aanleg van tuinen.

Harm van Grootheest

Harm is onze vliegende keep en dat kunt u letterlijk nemen. Harm is namelijk helikopterpiloot en daarnaast het broertje van Kees. Harm heeft een fascinatie voor techniek en op de dagen dat hij niet boven de aarde zweeft, is hij voor “De Kunst” beschikbaar om zijn kennis en ervaring in de techniek in te zetten voor gecompliceerde projecten of anders zijn kennis te delen met de andere leden van het team. Voor Harm is het steeds weer een uitdaging iets dat velen voor onmogelijk houden, alsnog voor elkaar te krijgen.

Jacco Molenaar

Jacco is onze buitenbeen. Hij is namelijk niet in dienst en toch ook een beetje wel. Hij is onze vaste zzp’er en regelmatig in de bedrijfskleding van de “De Kunst” te bewonderen. Jacco is geboren in Zuid Afrika en heeft de favoriete sport van zijn vaderland in zijn hart gesloten: hij speelt rugby. Door de week traint hij zijn lijf en leden bij de verwezenlijking van onze opdrachten. Onnodig te zeggen dat de discipline en het doorzettingsvermogen van Jacco van hoog niveau zijn!

Gerrald van Elten

Gerrald loopt stage bij ons. Hij bereidt zich op de vmbo opleiding Groen in Barneveld voor op een carrière in de hovenierspraktijk. Eén dag in de week loopt en werkt Gerald met een van onze teams mee om in de praktijk te ervaren wat dat inhoudt: het beroep van hovenier.
Geïnspireerd geraakt?
Geïnspireerd geraakt?
icon-twitter

Twitter

Kunstscheppen
1 maand terug

https://t.co/xiD1jW35wd

Contact

De Kunst van het Scheppen
Kees van Grootheest
E info@dekunstvanhetscheppen.nl
T +31 (0)341 35 05 26
F +31 (0)341 35 12 46
A Veldwijkweg 5b
    3882 TL Putten