takken-boven
takken-onder Stiften

leeftuin

Rotstuin

Terug van nooit weggeweest: de rotstuin. Een tuin met veel grote natuurstenen, beplant met veel klein blijvende planten die weinig verzorging nodig hebben. Maar pas op: dit type tuin stelt hoge eisen aan ontwerp en aanleg. Alle omstandigheden moeten kloppen.

De grond moet schraal zijn en dat blijven, kalkachtig, droog! Door hoogteverschillen te creëren krijgt een tuin als deze meer diepte en het wordt nog beter als er een kleine waterstroom kan worden ingepast, met enig verval.

De rotstuin vergt niet veel ruimte is dus uitermate geschikt voor kleine oppervlakken, of, waarom niet: een onderdeel te vormen van een groter geheel, zoals een belevenistuin met verschillende stijlen.

Waar de rotstuin zich ook uitstekend geschikt voor is: fungeren als voortuin. Omdat de planten klein en laag blijven, niet veel aandacht vergen en het resultaat toch plezierig is om naar te kijken.

Een rotstuin, één van de vele mogelijkheden waarover De Kunst van het Scheppen beschikt om uw leven mooier, aangenamer en groener te maken.

Kijk ook eens op: villatuinendaktuinenwatertuinenklassieke tuinendesigntuinenbedrijfstuinenopenbaar groen of de romantische tuin, of de oosterse tuin.

Of de onderhoudsarme tuinde kleine tuinde verticale tuinspel- en speeltuinende natuurlijke tuinde leeftuinde voortuin, we kunnen er een kunststukje van maken!

Geïnspireerd geraakt?
Geïnspireerd geraakt?
icon-twitter

Twitter

Kunstscheppen
1 maand, 2 weken terug

https://t.co/OQYDBpeI4J

Contact

De Kunst van het Scheppen
Kees van Grootheest
E info@dekunstvanhetscheppen.nl
T +31 (0)341 35 05 26
F +31 (0)341 35 12 46
A Veldwijkweg 5b
    3882 TL Putten