takken-boven
takken-onder Stiften

Glijbaan in heuvel

Kindvriendelijke spel- en (speel)tuinen

Bomen om je achter te verstoppen of om hutten in te bouwen, stevige takken om schommels aan te hangen, kunstgrasvelden om je slag te verbeteren of passeerbewegingen te oefenen... Een ingegraven trampoline voor de hoogste sprongen: voor kinderen kan een tuin een avontuurlijk en inspirerend belevenispark zijn.

De Kunst van het Scheppen verstaat de kunst van het ontwerpen van tuinen die kinderen boeien en uitdagen terwijl de ouders ontzorgt genieten van de visuele aspecten van hun tuin. Veilig spelen, relatief weinig onderhoud en toch natuurlijk mooi in alle seizoenen.

Moeilijk te combineren, al die verschillende doelen?

Het kan verwezenlijkt worden, dat ondervinden we in de praktijk. Daar is dan wel fantasie en durf voor nodig.

Een speeltuin, een romantische tuin, een exotische tuin of een klassieke bordertuin, we ontwerpen en maken het. Met respect voor de omgeving, de bebouwing en voor de natuur maken we het waar.

Echte leeftuinen, parkachtige tuinen of onderhoudsarme tuinen: De Kunst van het Scheppen ontwerpt, realiseert en onderhoudt zulke tuinen. Met terrassen, pergola’s, waterpartijen, een tuinpaviljoen of een zwemvijver. We bouwen ook een mooi hek, een schuur met een pannen- of een rietdak, een carport of een tuinprieel. Naar ons eigen of een bestaand ontwerp, ambachtelijk, elegant of stoer.

Het zijn maar een paar van de vele voorbeelden van wat De Kunst van het Scheppen op het gebied van groenvoorzieningen vermag.

Kijk ook eens op: villatuinendaktuinenwatertuinenvoortuinenklassieke tuinen, designtuinenbedrijfstuinenopenbaar groen of de romantische tuin, de rotstuin of de oosterse tuin.

Of de onderhoudsarme tuinde kleine tuinde verticale tuinde natuurlijke tuinde leeftuinde voortuin, we kunnen er een kunststukje van maken!

Geïnspireerd geraakt?
Geïnspireerd geraakt?
icon-twitter

Twitter

Kunstscheppen
1 maand, 2 weken terug

https://t.co/OQYDBpeI4J

Contact

De Kunst van het Scheppen
Kees van Grootheest
E info@dekunstvanhetscheppen.nl
T +31 (0)341 35 05 26
F +31 (0)341 35 12 46
A Veldwijkweg 5b
    3882 TL Putten