takken-boven
takken-onder Stiften

Beplanting

Wat zullen we planten in uw tuin? Leent uw tuin zich voor bomen, of meer voor heesters? Hagen, al dan niet groenblijvende? Welke kleuren prefereert u? Hoe hoog moet de begroeiing zijn? Natuurlijk houden we rekening met de grond waarin de vegetatie moet wortelen. Sommige planten floreren op schrale zandgrond, andere houden meer van rijke klei.

Niet minder belangrijk: wilt u een zo onderhoudsvriendelijk mogelijke beplanting of heeft u groene vingers en voldoende tijd voor het onderhoud van uw tuin? Is het belangrijk dat u geregeld grote boeketten kunt plukken? Of wilt u bessen, andere vruchten of groenten oogsten? Wilt u graag vlinders en andere insecten in uw tuin? Vogels en egels misschien? Vind u het belangrijk dat er in de winter ook nog iets is te zien en dat de tuin van de lente tot en met het einde van de herfst in bloei staat?

U ziet: de mogelijkheden zijn enorm, maar het aantal beperkingen is echter ook groot. Er zijn planten die zon nodig hebben, andere gedijen in de schaduw, sommige planten mogen nooit bij elkaar staan, andere vermenigvuldigen zich zo snel dat ze uit kunnen groeien tot een ware plaag…. Wie teleurstellingen wil voorkomen laat daarom een vakman/vrouw het beplantingsadvies opstellen. Of wij dat voor u kunnen doen?

Wij zijn De Kunst van het Scheppen, we hebben verstand van de natuurlijke gang van zaken…

 

Geïnspireerd geraakt?
Geïnspireerd geraakt?
icon-instagram

Instagram

Contact

De Kunst van het Scheppen
Kees van Grootheest
E info@dekunstvanhetscheppen.nl
T +31 (0)341 35 05 26
F +31 (0)341 35 12 46
A Veldwijkweg 5b
    3882 TL Putten